Μενού
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών για το τηλεοπτικό σόου στο οποίο συμμετέχει.

Ο κ. Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την Πέμπτη (28/3) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες, «είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγινε προσπάθεια ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στον Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Νοσηλεύεται στην αιμοδυναμική μονάδα του νοσοκομείου, με την κατάστασή του να κρίνεται ως κρίσιμη και σοβαρή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, πηγές από την οικογένειά του εκφράζουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια σημάδια βελτίωσης, κατά την ίδια πηγή. 

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Συνεργάτης του κ. Κόκοτα αναφέρθηκε στη στιγμή της έντονης αδιαθεσίας, μιλώντας στον Alpha.

O στυλίστας του, Κώστας Ζήσης, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά, επεσήμανε πως «ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε».

«Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA