Στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, από τον Νοέμβριο του 2024, είχε μπει ο αστυνομικός TikToker, ο οποίος συνελήφθη χθες από τους «Αδιάφθορους» για διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σε βάρος του TikToker ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα, ενώ οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και έναν 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του πρώην αστυνομικού, ο οποίος τον φιλοξενούσε και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα, όταν είδε τους αστυνομικούς.
Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του πρώην αστυνομικού βρέθηκαν πάνω από 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αναβολικά χάπια και άλλα πειστήρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για τα πλημμελήματα της οπλοκατοχής, της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης στις αρχές και της κατοχής αναβολικών χαπιών.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή και αναμένεται να λάβει προθεσμία για την απολογία του.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό και TikToker
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες, χθες, Δευτέρα 4 Αυγούστου, δύο ιδιώτες, από τους οποίους ο ένας πρώην αστυνομικός, κατηγορούμενοι για -κατά περίπτωση- κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, τον Νοέμβριο του 2024 περιήλθαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας καταγγελίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τις οποίες ο τότε εν ενεργεία αστυνομικός εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες. Οι εν λόγω καταγγελίες υποβλήθηκαν στην εποπτεύουσα Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση πιθανών αξιόποινων πράξεων.
Διαβάστε επίσης: «Κάτι βρωμάει εδώ»: Τα πιο ακραία σχόλια στο τελευταίο video του συλληφθέντα αστυνομικού TikToker
Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε, με την εφαρμογή και ειδικών ανακριτικών πράξεων, κατέστη δυνατή η συλλογή στοιχείων που καταδείκνυαν ότι ο τότε εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες κατοχής, χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και μεγάλων χρηματικών ποσών. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι, για την αποφυγή εντοπισμού και καταγραφής της παράνομης δράσης του, λάμβανε μέτρα αντιπαρακολούθησης.
Στο πλαίσιο αυτό, μεσημβρινές ώρες χθες (4 Αυγούστου 2025), αφού ο πρώην αστυνομικός προσήλθε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για έτερη υπόθεσή του, κινήθηκε η διαδικασία διενέργειας κατ’ οίκον έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Κατά την άφιξη στην οικία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος, που φιλοξενούνταν εκεί προσωρινά, επιχείρησε να αποτρέψει την είσοδο των αστυνομικών και κινήθηκε προς τον χώρο του μπάνιου, όπου εντοπίστηκε να απορρίπτει από το παράθυρο συσκευασία, η οποία αφού περισυλλέχθηκε διαπιστώθηκε ότι περιείχε ποσότητα λευκής σκόνης, πιθανώς κοκαΐνης, βάρους 153 γραμμαρίων.
Διαβάστε επίσης: Η περίεργη υπόθεση της Συγγρού που εξώθησε τον αστυνομικό του TikTok σε παραίτηση
Στη συνέχεια από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία, όπως και σε όχημα ιδιοκτησίας του πρώην αστυνομικού, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser),
- γεμιστήρα πιστολιού,
- 39 φυσίγγια,
- 55 αναβολικά δισκία,
- μεταλλικό ρόπαλο μπέιζμπολ,
- 2 κινητά τηλέφωνα,
- 2 αυτοσχέδια τσιγάρα με φυτικά αποσπάσματα πιθανώς κάνναβης,
- υπηρεσιακό δελτίο ταυτότητας του πρώην αστυνομικού το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς ως απολεσθέν,
- βεβαίωση απώλειας του ανωτέρω δελτίου και
- 1.550 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, ο πρώην αστυνομικός είχε παραιτηθεί και εξέλθει πρόσφατα από την Ελληνική Αστυνομία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή».
Με ανώνυμη καταγγελία συνελήφθη ο αστυνομικός και TikToker
Από τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο Εσωτερικών Υποθέσεων, συνελήφθη ο πρώην αστυνομικός και γνωστός, πλέον, TikToker με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, για διακίνηση ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης.
Πρόκειται για έναν πρώην υπαρχιφύλακα, που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση Αττικής και είχε παραιτηθεί πρόσφατα από το Σώμα εκφράζοντας παράπονα για την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.
Μάλιστα, μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του, άρχισε πολύμηνη έρευνα και οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Mega, να βρουν 153 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριές, αναβολικά χάπια, φυσίγγια και την ταυτότητα που είχε δηλώσει ότι είχε χάσει πριν παραιτηθεί από το Σώμα.
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.