Ενώπιον της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα (19/03) ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τo voria.gr, έχει υποβληθεί αίτημα από την πλευρά του 23χρονου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση, περί αναβάθμισης του κατηγορητηρίου για τον 19χρονο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος ήταν να απολογηθεί χθες Τετάρτη (18/03), ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.
Ο 23χρονος που κατηγορείται κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, σημειώνοντας ότι αυτός δέχθηκε απρόκλητη επίθεση, ακόμα και με σφυρί, από άτομα που δεν γνώριζε, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Φέρεται να υποστήριξε ακόμα ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν χρησιμοποίησε το μαχαίρι και δεν ήξερε ποιον χτύπησε και τι τραύματα προκάλεσε.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Mega, μετά τον φόνο, ο 23χρονος φέρεται να κάλεσε κορυφαίο αθλητικό παράγοντα για τον βοηθήσει να διαφύγει.
- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.