Οι Έλληνες είναι γνωστοί για την επινοητικότητά τους, για να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αλλά αυτό που κατεγράφη σε δρόμο της χώρας ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Ένας νεαρός, όπως προκύπτει, άνδρας κατεγράφη να μεταφέρει με το ηλεκτρικό του πατίνι μία φουσκωτή βάρκα.
Και ήταν όντως φουσκωμένη, δεν πρόκειται για υπερβολή.
Όπως φαίνεται από τα πλάνα των λίγων δευτερολέπτων, που προκλήθηκαν από τον ΑΝΤ1, έχει βάλει κάτι σαν κοτσαδόρο στο πατίνι και σέρνει τη βάρκα στη μέση του δρόμου, σαν να πρόκειται για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
Διαβάστε επίσης: Πατινοδρομίες άνευ κανόνων: Τα κενά στην ασφάλεια και ο σοκαριστικός αριθμός των τροχαίων κυρίως με παιδιά
Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον σταθμό, σημείωσε πως από τα 27 περιστατικά που έχουν καταγραφεί από την αρχή του έτους με πατίνια, τα 25 εξ αυτών αφορούν παιδιά.
«Αυτά τα πατίνια τα πουλάνε στα παιχνιδάδικα, τα αγοράζουν οι πατεράδες» επεσήμανε, εφιστώντας την προσοχή.
Ο ίδιος ανέφερε πως έχουν μπει στην ελληνική αγορά και πατίνια που φτάνουν μέχρι τα 100 χιλιόμετρα και ζήτησε να υπάρξει κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο.
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Τι είναι ο χανταϊός που έχει προκαλέσει συναγερμό σε κρουαζιερόπλοιο - Μετάδοση και συμπτώματα
- Φινάλε στο τέλος του μήνα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Ο λόγος πίσω από την πρόωρη λήξη
- Το όχι της ΝΔ σε Προανακριτική, οι βολές Τσίπρα κατά δημοσιογράφων και οι αποφάσεις του Καραμανλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.