Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Καμάρα πραγματοποιείται η συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και σωματείων της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μέτρα τροχαίας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης
Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.
Συλλαλητήριο στην Αθήνα
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τις 12 στην Αθήνα για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Δείτε εικόνες:





Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη
Δυναμικό παρών δίνουν και στη Θεσσαλονίκη φοιτητές, μαθητές, καθηγητές και δάσκαλου, που διαδηλώνουν ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Δείτε εικόνες:



- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.