Μενού
Δήμαρχος Περάματος
Ρατσιστικές εικόνες στο Πέραμα | Instagram - @lagoudakosg
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από το Πέραμα, όπου φαίνεται ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Λαγουδάκος, να λογομαχεί με οικογένεια Ρομά και στη συνέχεια να καταβρέχει τη σκηνή τους με υδροφόρα του δήμου.

Η ανάρτηση από το Πέραμα «συνοδεύεται» με το εξής λεκτικό: «Θα ξεβρωμίσουμε ή θα χολεριάσουμε» και αποτυπώνεται ο δήμαρχος της πόλης να τσακώνεται με την οικογένεια, η οποία είχε «κατασκηνώσει» σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Στο ίδιο βίντεο από το Πέραμα, που έχει αναρτήσει και ο ίδιος ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται ο κ. Λαγουδάκος να λέει: «Φέρ'το εδώ το λάστιχο» και τη γυναίκα να απαντάει: «κι άμα πάθουν κάτι τα μωρά μου;».

«Θα πάτε φυλακή» συνεχίζει ο δήμαρχος Περάματος, ο οποίος συνεχίζει να φωνάζει για τις σκηνές των Ρομά στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Πρόσθεσε πως «Θα σου πω εγώ τι θα πάθουν τα μωρά. Σε ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσύ στη μπουζουρού. Αυτό δεν είναι για μωρά, είναι για γουρούνια», ενώ στη συνέχεια ρίχνει νερό στη σκηνή των ανθρώπων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA