Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι από το Πέραμα, με τη μητέρα του να καταγγέλλει τον 31χρονο σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Η μητέρα της 5χρονης στο Πέραμα μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News», αποκαλύπτοντας το χρονικό της φρίκης: «Ξύπνησε το παιδί το πρωί του Σαββάτου, μου είπε ότι πονούσε και εγώ αμέσως το έτρεξα στο νοσοκομείο. Όταν ρωτήθηκε το παιδί, είπε ότι την είχε πειράξει ο μπαμπάς της». 

«Απ' ό,τι μου είπε το παιδί, στους γιατρούς και στην ασφάλεια, της το έκανε βραδινή ώρα ενώ κοιμόμασταν και κοιμότανε και εκείνο. Δεν πρέπει να έχει γίνει πολλές φορές απ' ό,τι κατάλαβα γιατί από ό,τι μου είπανε, το πρόβλημα στην αρχή» συνέχισε η μητέρα του 5χρονου παιδιού στο Πέραμα.

«Γιατί το παιδί δεν μου είχε ξανα παραπονεθεί ότι πονάει ή το οτιδήποτε. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είμαι από τους γονιούς, που με το γρατζούνισμα που λέμε, εγώ τα τρέχω στους γιατρούς. Πες το υπερπροστατευτική, πες το υπερβολική» συνέχισε.

«Σε όλους έκανε εντύπωση ότι το παιδί δεν άλλαξε τίποτα σε αυτά που έλεγε. Σε όσους έλεγε τα ίδια πράγματα και σε κάποιους έκανε και την αναπαράσταση» υπογράμμισε επίσης.

«Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του από το Σάββατο, που έφυγα να πάω το παιδί στο νοσοκομείο. Απ' ό,τι έχω ακούσει δεν παραδέχεται τίποτα. Το παιδί από εχθές έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του. Είναι καλύτερα, είναι πιο χαρούμενο, παίζει, τρώει γιατί ήταν λίγο δύσκολες οι μέρες που το παρατηρούσα ότι δεν έτρωγε» κατέληξε η μητέρα στο Πέραμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA