Μενού
Καταλήψη στο ΑΠΘ
Κλειστό τμήμα του ΑΠΘ | EUROKINISSI / MOTION TEAM - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε, σύμφωνα με το ThessToday, ανακατάληψη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (19/2).

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας για τη νέα κατάληψη στο ΑΠΘ, οι Αρχές καλούνται να δώσουν απαντήσεις για το αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Η νέα κατάληψη στο ΑΠΘ

Υπό κατάληψη τελεί ξανά η Νομική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, το πρωί της Δευτέρας (19/02).

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, λίγη ώρα μετά την εκκένωση της σχολής κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της αστυνομίας, μέλη φοιτητικών παρατάξεων προχώρησαν στην εκ νέου κατάληψη της Νομικής.

Στις 11 μάλιστα έχει προγραμματιστεί νέα κινητοποίηση μπροστά από την πρυτανεία του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φοιτητές αύριο (20/02) αναμένεται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν για το ποια θα είναι το επόμενα βήματα τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA