Μενού
loutsa
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία εντόπισε ένα όπλο πριν λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην μαφιόζικη εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση.

Πρόκειται για ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ίδιου διαμετρήματος δηλαδή με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία στην Αρτέμιδα. Το όπλο βρέθηκε σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

Το όπλο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι «καθαρό» και η εξέταση έδειξε ότι είναι ένα από τα όπλα της μαφιόζικης εκτέλεσης των μελών της συμμορίας «Ντάλτον».

Δέκα συλλήψεις υπόπτων

Στο μεταξύ, σε δέκα συλλήψεις υπόπτων προχώρησαν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των εγχώριων μέσων ενημέρωσης, οι αστυνομικές Αρχές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων, ANKA, οι συλλήψεις των δέκα έλαβαν χώρα σε συντονισμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, καθώς υπήρχε υποψία ότι τα μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν ενέργεια αντιποίνων στην Κωνσταντινούπολη για το μακελειό στη Λούτσα.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης, στις έρευνες που πραγματοποίησε η Διεύθυνση του Κλάδου Οργανωμένου Εγκλήματος, τα μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν αντίποινα.

Η επιχείρηση της αστυνομίας

Η επιχείρηση, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της αστυνομίας, ήταν ταυτόχρονη και έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου, οκτώ ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία των έξι στη Λούτσα.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις διευθύνσεις των υπόπτων, κατασχέθηκαν τέσσερα όπλα, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

Όπως αναφέρεται, οι έρευνες κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν συνεχίζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA