Μενού
peripoliko-athina
Περιπολικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας ενός 60χρονου, αλβανικής καταγωγής, στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Πέμπτης (30/11).

Όπως αναφέρει το MEGA, το αιματηρό περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην οδό Αίαντος. Το θύμα κατέβηκε από τη μηχανή του για να μπει στο σπίτι του όταν ένας άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.

Μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο στήθος ενώ ο 60χρονος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, μία από τις σφαίρες βρέθηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας ενώ το θύμα έμενε στον πέμπτο όροφο.

Γνώριμο στις αρχές το θύμα

Ο 60χρονος, όπως αναφέρει το MEGA, φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με εμπόριο ναρκωτικών και συμμετοχή σε διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.

Στο σημείο των πυροβολισμών, βρέθηκαν 3 κάλυκες, πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA