Μενού
toyrkoi kataskopoi
Τούρκοι κατάσκοποι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ελεύθεροι, καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ, αφέθηκαν σήμερα (22/09) οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα στη Μονεμβασιά, και είχαν κατηγορηθεί για κατασκοπεία στον Πόρο.

Οι δύο άνδρες, 58 και 48 ετών, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξαν, όπως και στις υπόλοιπες καταθέσεις τους, ότι ήταν τουρίστες και είχαν πάει στο κέντρο νεοσύλλεκτων του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, για να καταγράψουν τις εικόνες από το σημείο.

Κατασκοπεία στον Πόρο: Τι είπαν στην απολογία τους

Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους σήμερα το πρωί υποστήριξαν, όπως ειπώθηκε, πως είναι τουρίστες και είχαν μεταβεί στο σημείο, απλά, για να καταγράψουν τις εικόνες από το σημείο.

Δήλωσαν, παράλληλα, πως ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς και λάτρεις της κινηματογράφησης. Ωστόσο, επισήμαναν πως δεν γνώριζαν ότι απαγορευόταν οι λήψεις πάνω από τον ναύσταθμο του Πόρου. 

«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα και έχω άπειρους φίλους που επισκέπτομαι τακτικά. Είχα άπειρους φίλους στην Ελλάδα και έχω έρθει παραπάνω από 30 φορές, είναι βασικός προορισμός, είχα μαζί μου όλο το βασικό δικτύο, είμαι μέλος διεθνής ομάδας μοτοσικλετιστών και δεν έχω καμία σχέση με την κατασκοπεία. Οι λήψεις, που έκανα, έγιναν για τη δημιουργία αναμνήσεων» σημείωσε ο 58χρονος στην απολογία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA