Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πατέρα Σεραφείμ Δημητρίου, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη.
Όπως γίνεται γνωστό από τον ΣΚΑΪ, ζητήθηκε να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.
Σημειώνεται πως ο Αρχιμανδρίτης ισχυρίστηκε ότι ανάγκασε τον βουλευτή να αποχωρήσει από τελετή κοπής πίτας, λόγω του ότι είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Ο κ. Χρηστίδης κατήγγειλε και στοχοποίηση της οικογένειας του από τον Αρχιμανδρίτη, που ανήρτησε φωτογραφία της οικογένειάς του.
«Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της οικογένειάς μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας από το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Πόσο μάλλον, όταν το περιστατικό που περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, είναι μόνο στη φαντασία του, αφού από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες» επεσήμανε ο ίδιος.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.