Η Ελένη Λουκά «έσπασε» τη σιωπή που επικρατούσε μετά τη μεταφορά της σορού της Μαρινέλλας από το παρεκκλήσι στη Μητρόπολη.
Ξεφεύγοντας από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η Ελένη Λουκά ξαπλώθηκε στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης φωνάζοντας για «ειδωλολατρία».
Διαβάστε ακόμα: Βάσω Καζαντζίδη: «Η Μαρινέλλα ήταν αδελφή μου, καλή αντάμωση με τον Στέλιο»
Το περιστατικό καταγράφτηκε από την κάμερα της ΕΡΤ όπου είχε live μετάδοση εκείνη την ώρα από τη Μητρόπολη.
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο για να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της τελετής χρειάστηκε να απομακρύνουν την Ελένη Λουκά για να μην διαταρραχθεί το κλίμα συγκίνησης.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.