Μενού
Διαζύγιο
Διαζύγιο | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η δικαστική διαμάχη ενός ζεύγους επιχειρηματιών, που παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια γάμου, με τον σύζυγο να καταγγέλλει τη σύζυγο στις Αρχές για συστηματική φοροδιαφυγή.

Ο επιχειρηματίας, στο εξώδικο που έστειλε στην εν διαστάσει γυναίκα του, κάνει λόγο για «φαραωνική περιουσία» που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ και καταγγέλλει πως είναι εκείνη η υπαίτια του διαζυγίου καθώς τον απατούσε. 

«Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς, τα χρήματα αυτά ήταν ‘μαύρα’. Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία» αναφέρει στο σχετικό εξώδικο, όπως αναφέρει το Mega.

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δεν τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα» συμπληρώνει στο ίδιο κείμενο.

Το ζευγάρι είχε καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο με τον τζίρο να φτάνει και τα 2.000.000 ευρώ

Ο σύζυγος ισχυρίζεται πως εκείνη αποξενώθηκε και, παρά τις όποιες προσπάθειές του, δεν μπόρεσαν να τα ξαναβρούν. Καταγγέλλει, δε, πως τον απέλυσε με δικαστικό επιμελητή.

«Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας» αναφέρει. 

Από την απόλυσή του και έκτοτε έχει αναγκαστεί να μετακομίσει στο σπίτι των γονιών του και έχει χάσει την επαφή του με τα δύο παιδιά τους. Αναφέρει, δε, πως η σύζυγός του του έχει κόψει την πρόσβαση σε κάθε περιουσιακό του στοιχείο με στόχο την οικονομική του εξάντληση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA