Μενού
astynomia-peripoliko
ΕΛ.ΑΣ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο επίκεντρο των ερευνών για το μυστήριο με την εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι βρίσκεται, σύμφωνα με το Mega, ο 50χρονος φίλος του αγνοούμενου.

Όπως τονίζεται σε σχετικό ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον 50χρονο κρεοπώλη να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που δήλωσε στην αστυνομία, τα κρίσιμα λεπτά μετά την τελευταία φορά που ισχυρίστηκε ότι είδε για τελευταία φορά τον φίλο του.

Οι κάμερες έχουν «πιάσει» το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο 50χρονος έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράδρομο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται πως η Ιόνια Οδός και η παλιά Εθνική Οδός του Μεσολογγίου σε ένα μεγάλο τμήμα τους είναι πολύ κοντά.

Ο ίδιος φαίνεται σε αυτές τις καταγραφές να κινείται στην παλιά Εθνική Οδό τις κρίσιμες ώρες και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από περίπου 50 λεπτά. Με βάση αυτά δεδομένα, πιθανολογείται ότι κινήθηκε προς το όρος Αράκυνθος στην ορεινή Ναυπακτία.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση του φίλου του.

Επιπλέον, ο κρεοπώλης φέρεται να πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Μεσολλόγι: Το χρονικό κενό

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του, που απέχει περίπου 7 λεπτά, μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ. Το συγκεκριμένο χρονικό κενό τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με το Mega.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα. Ο 50χρονος αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ ισχυρίζεται πως το μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr ο φίλος του αγνοούμενου προσήχθη και πάλι στην Ασφάλεια για να δώσει επιλέον εξηγήσεις, μετά την ολοκλήρωση της δίκης για παράνομη οπλοκατοχή. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή για την παράνομη οπλοκατοχή.

Μεσολόγγι: Οι έρευνες

Να σημειωθεί ότι το όχημά του έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να γίνει ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Επίσης, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό του κρεοπώλη, το οποίο κάνουν φύλλο και φτερό.

Η συσκευή έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί.

Παράλληλα, η αστυνομία εστιάζει στο κινητό του θύματος και στο smart watch του. Μάλιστα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια προσπαθούν να βρουν το στίγμα του κινητού.

Να σημειωθεί ότι το κινητό και το smart watch δεν έχουν βρεθεί ωστόσο οι αρχές προσπαθούν να αναζητήσουν στοιχεία από το cloud και να εντοπίσουν τη διαδρομή του αγνοούμενου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA