Μενού
astunomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ο 50χρονος Νικόλας, συγγραφέας, μουσικός και ηθοποιός. Ο άνδρας δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια και ένας 48χρονος ομολόγησε το έγκλημα. 

Ο 48χρονος υποστήριξε πως δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες παρά μόνο ότι χτύπησε αρκετές φορές το θύμα στο κεφάλι με τα χέρια και ίσως με κάποιο ανευρεθέν εργαλείο. 

Το προφίλ του 50χρονου 

Ο Λεωνίδας Τσιριγκούλης, σκηνοθέτης, ανέφερε για τον 50χρονο: «Σε δέκα τραγωδίες πρωταγωνιστή τον είχα καταπληκτικό παιδί ένας άνθρωπος χωρίς να έχει τίποτα το εγώ του ας πούμε δεν υπήρχε μέσα του ήταν πέρα από το εγώ ήταν και εσύ. Πολύ ευγενικός και πολύ άνθρωπος μετριόφρων. Ενώ ήταν μεγάλο ταλέντο. Στις τραγωδίες κυριαρχούσε πάντοτε. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμένα έχασα ένα φίλο καλό και έχασε και η Ελλάδα ένα πολύ σημαντικό σκηνοθέτη. Ήταν πολυσύνθετο ταλέντο, έγραφε, έπαιζε μουσική, έχει σκηνοθετήσει και κινηματογράφο».

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης, η ευαίσθητη ψυχή, ο σεμνός άνθρωπος. Όποιος και αν μας μίλησέ επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο που φιλοτεχνεί το ίδιο πορτραίτο ενός μεγάλου καλλιτέχνη και ξεχωριστού ανθρώπου. Ξάδελφος του θύματος ανέφερε: «Ο Νικόλας καταρχήν δεν ήταν μουσικός ήταν σκηνοθέτης και ηθοποιός. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε αισθήματα καλά».

Το προφίλ του δολοφόνου

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το προφίλ του καθομολογία δράστη. Ο δράστης είχε μηνυθεί από τον πατέρα του και είχε αφεθεί ελεύθερος με αναστολή με ποινή 2 ετών.

«Ήρθε 5 η ώρα το πρωί και μου επιτέθηκε και με χτύπαγε μία ώρα. Το πρόσωπο μου ήταν μαύρο 10 ημέρες. Αυτός έσπασε και πόρτες έσπασε και τραπέζια έσπασε και τηλεφώνα. Μάλωσε με το θύμα έτσι μου είπε», είπε ο πατέρας του 48χρονου.

«Δεν ξέρω τον δράστη»

Μιλώντας στο MEGA η αδερφή του θύματος τονίζει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από τις Αρχές, ενώ δεν γνωρίζει καν τον δολοφόνο. «Ήταν πολύ καλό παιδί ο Νίκος και πολύ καλός άνθρωπος. Βοηθούσε τους πάντες. Είναι άδικο που έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω καν τον δράστη. Δεν γνωρίζω τίποτα. Ούτε πως τον λένε, ούτε ποιος είναι. Δεν έχω καμία ενημέρωση. Η αστυνομία μου είπε μόνο "συλλυπητήρια για τον αδερφό σας, να περάσετε να σας ενημερώσουμε"», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA