Ειδικοί πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν σήμερα ((14/12) με ασφάλεια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκε θαμμένη στην περιοχή του Ελληνικού κατά τις εργασίες που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή.
Για την εξουδετέρωση της βόμβας έγινε ελεγχόμενη έκρηξη. Εκτός από τους πυροτεχνουργούς των Ενόπλων Δυνάμεων κλήθηκε και η Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο υπήρχαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν τις 12:00 αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του τραμ στη Γραμμή 7, που είχαν διακοπεί με εντολή της ΕΛΑΣ στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας - Άγιος Αλέξανδρος.

Βόμβα στο Ελληνικό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Επιπλέον, η Τροχαία είχε απαγορεύσει τη στάση και τη στάθμευση σε οδούς κοντά στο σημείο της έκρηξης, ενώ είχε επιβάλλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση κυκλοφορίας έως το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ίσχυε κατά από τις 11:00 έως τις 13:00, σε:
- Λ. Ποσειδώνος, από τη διασταύρωση με τη Λ. Αλίμου έως το ύψος της Πλατείας Βεργωτή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
- Οδός Ευρυάλης
- Οδός Θήτα, από τη συμβολή της με τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος έως τη συμβολή της με την οδό Ελληνικού,Οδός Ιώτα
- Οδός Ελληνικού, από τη συμβολής της με την οδό Θήτα έως τη συμβολή της με την οδό Ιώτα
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.