Ένας άνδρας από την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου στην Εύβοια φέρεται να προκάλεσε σοβαρές φθορές σε δύο εκκλησάκια τα οποία βρίσκονται δίπλα από την ιερά μόνη Μάντζαρη Οξυλίθου.
Όπως αναφέρει το evima.gr, ο άνδρας μπήκε στις δύο εκκλησίες προκαλώντας σοβαρές φθορές. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως εισέβαλε στην Αγία Τράπεζα σπάζοντας αντικείμενα που βρισκόντουσαν μέσα στους ναούς.

Ο φερόμενος ως δράστης, πέταξε εικόνες έξω από την εκκλησία και έγραψε συνθήματα στους τοίχους. Τις ζημιές στα εκκλησάκια διαπίστωσε ο ιερέας της περιοχής. Στο εκκλησάκι δεν πηγαίνει καθημερινά ο κόσμος και δεν γίνονται συχνά λειτουργίες.

Ο ιερέας της περιοχής ενημέρωσε τις Αρχές και άμεσα αστυνομικοί του ΑΤ Αλιβερίου, τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για αυτό και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

- Ποια ελληνική σειρά της ΕΡΤ θα προβάλλεται στην Ιταλία
- Κατερίνα Μουτσάτσου: Η ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό της Καρυστιανού και το viral βίντεό της
- Αποφυλακίστηκε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών
- Υπάρχουν 4 λόγοι που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε φανέλα Μπαρτσελόνα για την ομάδα του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.