Μενού
mantoudi-evia
Μαντούδι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, αφότου ο σεισμός στην Εύβοια προκάλεσε προβλήματα και κατολισθήσεις στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evima.gr, το μήνυμα ανέφερε πως πρέπει να όλοι να αποφύγουν τις επικίνδυνες περιοχές, κυρίως όπου υπάρχουν φαράγγια βράχια.

Σεισμός στην Εύβοια: Ζημιές μετά την ισχυρή δόνηση

Όπως είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε σπασμένα τζάμια και πτώσεις ειδών από τα ράφια των καταστημάτων. Μέχρι στιγμής, στις υποδομές δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση».

Ο ίδιος έκανε λόγο για μία «μικρή κατολίσθηση στον δρόμο από Πήλι προς Βλαχιά, προς την πλευρά της ακτής του Αιγαίου». Προς το σημείο κινούνται μηχανήματα για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία και οι γονείς ειδοποιήθηκαν για να παραλάβουν τα παιδιά τους. «Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός και κατάρρευση ακινήτων» επεσήμανε, στο ίδιο μέσο, ο δήμαρχος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Επί ποδός η πυροσβεστική

Μετά τη σεισμική δόνηση κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας με διασπορά στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει κλήσεις και δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια, ενώ πραγματοποιούνται περιπολίες από όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας στην ευρύτερη περιοχή της σεισμικής δόνησης.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, σε αυξημένη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΔΙΠΥΝ Ευβοίας καθώς και η 7η ΕΜΑΚ.

Δείτε επίσης:

Ο πόλεμος των τρολς στον ΣΥΡΙΖΑ, τα «κουτσομπολιά» που εκνεύρισαν τον Βορίδη και η λευκή επιταγή Σκρέκα

Σεφ έχασε 76 κιλά σε πέντε χρόνια αλλάζοντας δύο πράγματα στην καθημερινότητα του 

Γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε την «Κωτσόβολος» - Τα καταστήματα, τα έσοδα και τα σχέδια για το μέλλον

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που τα 5,2 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA