Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, «οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες έχουν και πάλι την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι, θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, Jenga, λίμπο, τυφλόμυγα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις, ενώ παράλληλα υλοποιούνται διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς επίσης και μουσικά και άλλα δρώμενα.

Στο χώρο του Φεστιβάλ υπάρχει και bazaar του Οργανισμού όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του Οργανισμού και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του. 

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν καφέ, φαγητό, σουβλάκι, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, και πολλά ακόμα κεράσματα!

Το 3ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης:

Καιρός: Πού αναμένεται βροχή τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Η τραγουδίστρια που έχασε από τον καρκίνο στα 31 της - «Έχω παγιδευτεί σε ένα άψυχο σώμα»

Η Σάλμα Χάγιεκ με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στο Instagram - «Έχω πάθει εμμονή» της γράφουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA