Με την κινητοποίηση 24 πυροσβεστών και επτά οχημάτων, η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί (20/01) και πιο συγκεκριμένα στις 06:00 σε ισόγια αποθήκη στο Μέγαρο Μαξίμου τέθηκε γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο.
Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως τα αίτια της φωτιάς στον παρακείμενο χώρο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα χωρίς να επιβεβαιωθούν πλήρως.
Πρόκειται για βοηθητικό παρακείμενο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, όπου βρίσκεται το μηχανοστάσιο, με τους καπνούς να «κυκλώνουν» γρήγορα την περιοχή, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής διευκρίνισε πως δεν κινδύνευσε το κτίριο επί της Ηρώδου Αττικού.
Μέγαρο Μαξίμου: Φωτογραφίες από το σημείο της φωτιάς



Μέγαρο Μαξίμου: Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
«Φωτιά εκδηλώθηκε σε παρακείμενο αποθηκευτικό ισόγειο χώρο σήμερα το πρωί. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 24 πυροσβέστες με επτά (7) οχήματα. Η πυρκαγιά περιορίστηκε γρήγορα και προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».


- «Βελόνα στα άχυρα»: Ο πιλότος διασώθηκε με την CIA να κινεί τα νήματα - Το Ιράν ανακοινώνει ότι κατέρριψε κι άλλο μαχητικό
- Πόσο έτοιμοι είμαστε αν πέσει μετεωρίτης στην Ελλάδα; Ο ιδρυτής του πρώτου μουσείου απαντά στο Reader
- Δεν είναι μόνο οι «Σούπερ Ήρωες»: Οι άλλες δύο πασίγνωστες σειρές που έχει παίξει ο Γιώργος Λιάγκας
- Η βραδιά που όλο το Καμπ Νου άκουγε Λευτέρη Πανταζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.