Μενού
Φωτιά στην Αθήνα
Φωτιά σε παρακείμενο κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου | Glomex - @MEGA
  • Α-
  • Α+

Τη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (20/01) σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο στο Μέγαρο Μαξίμου, επί της Ηρώδου Αττικού.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για βοηθητικό παρακείμενο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, όπου βρίσκεται το μηχανοστάσιο, με τους καπνούς να «κυκλώνουν» γρήγορα την περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ για τη φωτιά σε παρακείμενο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, διευκρίνισε πως δεν κινδυνεύει το ιστορικό κτίριο, προσθέτοντας πως πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Όπως είπε, ακόμη δεν υπάρχει ασφαλές συμπέρασμα από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως πιθανότατα προέκυψε από βραχυκύκλωμα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 24 πυροσβέστες και 7 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Μέγαρο Μαξίμου: Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής

«Φωτιά εκδηλώθηκε σε παρακείμενο αποθηκευτικό ισόγειο χώρο στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το πρωί. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 24 πυροσβέστες με επτά (7) οχήματα. Η πυρκαγιά περιορίστηκε γρήγορα και προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA