Μενού
fotia-elikoptero
Φωτιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά στο Βελεστίνο και σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τα μέτωπα είναι αρκετά. Μάλιστα, ο κ. Αγοραστός υποστήριξε πως η φωτιά ξέφυγε μέσα από οικισμό και αγανακτισμένος φώναξε στον «αέρα» της ΕΡΤ «είναι ντροπή». 

«Είναι άσχημη ημέρα για τον Βόλο και τη Θεσσαλία. Έχει πάρα πολλά μέτωπα η πυρκαγιά. Είναι ανθρωπογενής. Είναι περίεργο πως ξεκίνησαν 4-5 μέτωπα ταυτόχρονα. Προειδοποιήσαμε για τον λίβα. Ξέφυγε μέσα από οικισμό η φωτιά. Μεγάλη και άνιση η μάχη που δίνεται», είπε ο κ. Αγοραστός. 

«Είναι ντροπή που μπαίνουν αυτές οι φωτιές, είτε ηθελημένα είτε όχι! Είναι ντροπή το λέω σε όλους τους τόνους! Δυστυχώς πηγαίνουν και βάζουν φωτιές! Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει! Δεν αγαπάνε το σπίτι τους, τη φύση! Δεν αγαπάνε κανέναν! Οι πυροσβέστες δίνουν μάχες, ένας είναι τραυματισμένος, δεν έχει μάνα και παιδιά; Οι φωτιές είναι ανθρώπινες» είπε εμφανώς αγανακτισμένος ο κ. Αγοραστός. 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA