Μενού
BlueHorizon
Το πλοίο Blue Horizon | YouTube
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινή γνώμη από τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Τον άνδρα έσπρωξαν από τον καταπέλτη μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο είχε εισιτήριο. 

Τι απαντά το Λιμενικό 

Για το αν υπήρχε στο σημείο του τραγικού περιστατικού στέλεχος του Λιμενικού, αρμόδιες πηγές απαντούν: «υπήρχε στέλεχος του λιμενικού εκεί που έκανε μέτρα τάξης, αλλά όχι μπροστά στον καταπέλτη.  Είχε ολοκληρωθεί η φόρτωση». 

Το σοκαριστικό βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό του τι συνέβη.

Στο βίντεο φαίνεται ο 36χρονος να έχει χάσει τις αισθήσεις του καθώς δεν δείχνει ικανός να προσπαθήσει έστω να αντιδράσει, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου πως τον είχε «πάρει» η δίνη που δημιουργούν τα απόνερα.

Δείτε επίσης:

Οργή στο Twitter για τον πνιγμό του 36χρονου στον Πειραιά - «Μόνο ανατριχίλα και δάκρυα, φτάνει»

Λεπτό προς λεπτό διάσωση στο Κιλελέρ - Πυροσβέστης έσωσε άνδρα από τα λασπόνερα

Η κτηνωδία στον Πειραιά ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση του 19χρονου Θανάση Καναούτη 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA