Μενού
Περιπολικό στους πυροβολισμούς στο Γκάζι
Περιπολικό στους πυροβολισμούς στο Γκάζι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τον «πιστολέρο» της επίθεσης στην παρέα των νεαρών στο Γκάζι αναζητά η αστυνομία μετά τη σύλληψη του συνοδηγού του τζιπ, νωρίτερα σήμερα (18/12).

Σύμφωνα με το αλβανικό Μέσο top-channel.tv, πρόκειται για έναν 37χρονο ο οποίος έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα, έχει επιστρέψει όμως στη χώρα.

Μάλιστα, το 2012 φέρεται να βρισκόταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην Αυλώνα. Τότε σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, φέρεται να άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών.

Ο αδερφός του 37χρονου, σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα, ήταν μέλος συμμορίας και σκοτώθηκε.

Γκάζι: Συνελήφθη ο συνοδηγός του τζιπ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, μετά τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος Εκβιαστών, συνελήφθη ένας 33χρονος εμπλεκόμενος στους πυροβολισμούς που άφησαν πίσω τους τρεις τραυματίες.

Διευκρινίζεται πως δεν πρόκειται για το άτομο που άνοιξε πυρ σε βάρος της παρέας των Κρητικών, που είχαν έρθει στην Αθήνα για ένα bachelor πάρτι, αλλά για το άτομο που βρισκόταν μαζί του στο όχημα.

Πλέον υπάρχει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και του υπαιτίου των πυροβολισμών.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως εντοπίστηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες κατά τη διάρκεια έρευνας στα βόρεια προάστια. 

Σημειώνεται πως ένα από τα θύματα της επίθεσης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ βελτιωμένη είναι η υγεία των άλλων δύο.

«Σκληρός κακοποιός» ο δράστης

Ο δράστης περιγράφεται ως «σκληρός κακοποιός», με διασυνδέσεις με την αλβανική μαφία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μέσω ΣΚΑΪ, «ο δράστης έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν, συνεργάζεται με την αλβανική μαφία της Ιταλίας». 

Σημειώνεται πως αφορμή για το συμβάν αποτέλεσε μία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων. «Πάτησαν μία λακκούβα με νερό και κάποιος τους φώναξε, αυτό κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή τριών ανθρώπων» σημείωσε ο ίδιος. 

«Στόχευσε με ειδικό τρόπο τα κεφάλια τους για μία λεκτική αντιπαράθεση, δεν τον ένοιαξε καθόλου ότι τον αναζητούν οι κάμερες. Ο άνθρωπος αυτός έχει δύο πόρτες, μία στην Αλβανία, που αν κρυφτεί στα βουνά άντε να τον βρεις και μία στην Ιταλία, γιατί συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA