Μενού
astynomia
Το σημείο των πυροβολισμών στο Γκάζι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι σημειώθηκαν στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τρεις σοβαρά τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου 29. Ένα αυτοκίνητο πέρασε μπροστά από τα άτομα και τότε δέχτηκαν τους πυροβολισμούς.

Τα τρία άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Γκάζι: Ποιοι είναι οι τραυματίες

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, με καταγωγή από την Κρήτη. Οι δύο από αυτούς είναι αδέλφια. Φέρονται να ήρθαν στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι.

Στόχος πάντως φαίνεται πως ήταν το κλαμπ και όχι τα συγκεκριμένα άτομα. Και οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σοβαρά, ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους, προκειμένου να πάρουν καταθέσεις για το ύποπτο όχημα και τον ένοπλο.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open το ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Οι πινακίδες φέρεται να βρίσκονται στη γνώση των αρχών, ενώ οι έως τώρα έρευνες για το όχημα δεν έχουν φέρει αποτελέσματα.

Παράλληλα, στο σημείο έχουν εντοπιστεί τέσσερις κάλυκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA