Μενού
glyfada-2
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία σημειώθηκε η επίθεση με πυροβολισμούς έδωσε τη δική της μαρτυρία για όσα έλαβαν χώρα εντός του κτηρίου σήμερα, Δευτέρα (12/2). 

Ο δράστης άνοιξε πυρ στους χώρους της επιχείρησης και σκότωσε τρία άτομα, με τη μάρτυρα να σημειώνει πως η επίθεση εξαπολύθηκε - κυρίως - κατά των ιδιοκτητών.

«Ήμασταν στα γραφεία, δουλεύαμε, όπως κάθε μέρα. Ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι ήταν» σημείωσε, αρχικά η εργαζόμενη, μιλώντας στο Action24.

Η ίδια βρισκόταν στον πρώτο όροφο της ναυτιλιακής, ενώ ο άνδρας είχε ανοίξει πυρ στον δεύτερο. Τον είδε καθώς ανέβαινε τη σκάλα, αλλά δεν κάθισε πολύ στην πόρτα καθώς φοβήθηκε και πήγε να κρυφτεί κάτω από το γραφείο της. 

«Φώναζε σε όλους να φύγουν. Χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά» είπε η μάρτυρας, υποστηρίζοντας πως ο δράστης είχε βάλει στο στόχαστρό του μόνο τους υπευθύνους. 

Σύμφωνα με την ίδια, οι νεκροί είναι «τα δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος, που πήγε να τον ηρεμήσει. Τον πλησίασε πολύ και τον πυροβόλησε». 

Ο ένοπλος, είπε, κρατούσε μία καραμπίνα αλλά και ένα περίστροφο. 

«Ήμουν κάτω από το γραφείο μου, περίμενα να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και μετά ήρθαν οι αστυνομικοί. Τον είδα πολύ λίγο, που ανέβαινε τη σκάλα. Βαστούσε ένα σακ βουαγιάζ» περιέγραψε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA