Μενού
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα
Δημοσιογράφοι στο σημείο του αιματηρού περιστατικού στη Γλυφάδα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για να λύσουν το «μυστήριο» πίσω από το άγριο έγκλημα της προηγούμενης Δευτέρας (12/2) στη Γλυφάδα, όπου ένας 76χρονος δολοφόνησε τρία στελέχη ναυτιλιακής εταιρείας, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι έρευνες της ΕΛΑΣ πλέον εστιάζουν, όχι στο κίνητρο που φέρεται να «όπλισε» τον 76χρονο στη Γλυφάδα, αλλά στην εύρεση της ηθικής αυτουργίας.

Προκειμένου να αναζητηθεί ο ηθικός αυτουργός και εάν υπήρχε στο αιματηρό περιστατικό στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν δύο «καταθέσεις - κλειδιά», από τη Δέσποινα Καρνέση, που ήταν παρούσα στο συμβάν, και από την αδερφή του 76χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί και επιβεβαιωθεί πλήρως, ο δράστης της επίθεσης στη Γλυφάδα φέρεται να είχε συνάντηση με τη Δέσποινα Καρνέση την προηγούμενη Πέμπτη, όταν φέρεται να της έφερε τρόφιμα από τους Πεταλιούς, στο Μαρμάρι.

Το ενδιαφέρον των Αρχών προσανατολίζεται στο εάν υπήρχε ηθική αυτουργία πίσω από την τριπλή δολοφονία και προχωρά σε άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών του 76χρονου, ώστε να εξακριβώσουν με ποιους είχε επικοινωνήσει τα τελευταία 24ωρα.

Γλυφάδα: Μυστήριο για το σπίτι

Την ίδια ώρα, πυκνώνει το μυστήριο με το σπίτι στη Γλυφάδα, το οποίο είχε εξεταστεί πως ήταν το κίνητρο του 76χρονου, για να δολοφονήσει τα τρία ανώτατα στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας.

Γείτονες της περιοχής, πάντως, υπογραμμίζουν στο Mega πως δεν είχαν δει τον δράστη από τη στιγμή, που ζούσε στην περιοχή η Ελευθερία Καρνέση, την οποία και πρόσεχε ο 76χρονος.

Οι ίδιοι γείτοντες επισήμαναν πως δεν κατοικείται, τουλάχιστον, από τον Δεκέμβριο του 2023, δεν είχε θέρμανση και κοινόχρηστα, με τους λογαριασμούς να είναι μηδενικοί.

Το όνομα, όμως, που εμφανίζεται στα κοινόχρηστα είναι αυτό της Δέσποινας Καρνέση, και πλέον γίνεται γνωστό πως δεν έμενε ο 76χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA