Μενού
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα
Επιχείρηση της αστυνομίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Το κίνητρο του 76χρονου δράστη για το χθεσινό αιματηρό περιστατικό (12/2) στη Γλυφάδα προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που μαρτυρίες εργαζομένων δίνουν άλλη πτυχή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, που επικαλείται μαρτυρίες, οι εργαζόμενοι είδαν τον 76χρονο να φτάνει οπλισμένος στη ναυτιλιακή εταιρεία, να πηγαίνει στον τέταρτο όροφο και στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση, όπου βρισκόταν η ίδια μαζί με τη γραμματέα της.

Ο 76χρονος, τότε, φέρεται να κλείδωσε την κα Καρνέση και τη γραμματέα της στο γραφείο της, παίρνοντας μαζί του το κλειδί προτού πάει στον πρώτο όροφο και σκοτώσει τη Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και τον πρώην καπετάνιο και εργαζόμενο της εταιρείας.

Με αυτήν την κίνηση ερμηνεύουν πως ο δράστης στη Γλυφάδα –πιθανότατα– ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες, καθώς αποκλειστικός του στόχος φαίνεται πως ήταν η Μαρία Καρνέση και ο σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση.

Γλυφάδα: Το μυστήριο με τα χρήματα στην Ελβετία

Ολοένα και περιπλέκεται το μυστήριο με το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στη Γλυφάδα με τους τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και του δράστη, με τις Αρχές να θεωρούν πως κεντρικό ρόλο στην υπόθεση θα «παίξει» η μητέρα των αδερφών Καρνέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής Live News, που επικαλείται μαρτυρίες και παραστατικά της πλευράς των θυμάτων των πυροβολισμών στη Γλυφάδα, ο 76χρονος φερόμενος ως δράστης και αυτόχειρας, πέρα από την αποζημίωση που έλαβε μετά την απόλυσή του, φέρεται να διατηρούσε λογαριασμούς εκατομμυρίων σε ελβετική τράπεζα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 76χρονος επιστάτης φέρεται να διατηρούσε μαζί με ένα συγγενικό του πρόσωπο λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα, όπου φέρεται να περνούσαν αρκετά χρήματα, καθώς φέρεται να υπήρχαν 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λογαριασμός αυτή τη στιγμή είναι υπαρκτός, αλλά περιορισμένος, ενώ υπάρχουν 1.500 ευρώ. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως ο 76χρονος δράστης στη Γλυφάδα διατηρούσε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα με 500.000 ευρώ μέσα.

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί σχετικά με το μυστήριο με τα χρήματα, είναι ότι στη συγκεκριμένη τράπεζα της Ελβετίας υπήρχαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση, ύψους 150 με 170 εκατομμύρια ευρώ.

Γλυφάδα: Ο 76χρονος μέτοχος σε δύο εταιρείες της οικογένειας

Το Mega, παράλληλα, έφερε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο από τη δικαστική διαμάχη των αδερφών Καρνέση, όπου αποτυπώνεται πως ο 76χρονος δράστης του άγριου περιστατικού στη Γλυφάδα, φέρεται να ήταν μέτοχος σε δύο εταιρείες της οικογένειας.

Όπως διευκρινίζει ο τηλεοπτικός σταθμός χαρακτηριστικά, σε σειρά από έγγραφα, όπως η αγωγή που υπεβλήθη από τη Δέσποινα Καρνέση, Μαρία Καρνέση, Αντώνιο Βλασσάκη εναντίον του αδερφού τους, Σπύρου Καρνέση, φαίνεται πως ο 76χρονος ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο πλοίων της οικογένειας, του «Elka Glory» και «Elka Delos».

Ειδικότερα, σε κάποιο σημείο της αγωγής αναφέρεται πως το «Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που έχει στη διάθεσή του το Elka Glory απαρτίζεται από: τη Δέσποινα Καρνέση, τον Αντώνιο Βλασσάκη, τη Μαρία Καρνέση αλλά και τον Αντέλ Αριστείδη ελ Μπουράν».

Παρακάτω, στην ίδια αγωγή αναφέρεται πως η πλοιοκτήτρια εταιρεία, που έχει στην κατοχή του το πλοίο Elka Glory συνιστάται από τους: Σπύρο Καρνέση, Αντέλ Αριστείδη ελ Μπουράν και Αντώνιο Ψαρρό.

Γλυφάδα: Μυστήριο με το σπίτι που έγινε έξωση

Ερωτήματα έχουν γεννηθεί ωστόσο και για το σπίτι που έμενε ο δράστης στη Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες μετά το μακελειό έλεγαν, ότι ο δράστης ενδεχομένως να σκότωσε τα θύματα γιατί του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι αυτό.

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το Mega, στο κτηματολόγιο φαίνεται να ανήκει το σπίτι στον αδερφό της οικογένειας, τον Σπύρο Καρνέση και όχι στα θύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA