Σοκ έχει προκαλέσει στη Νίκαια η καταγγελία ότι μαθητές επιτέθηκαν σε 10χρονη στο προαύλιο σχολείου, με αποτέλεσμα η ανήλικη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερις συμμαθητές της, ενώ είκοσι παιδιά παρακολουθούσαν χωρίς να αντιδράσουν.
Όταν η 10χρονη επέστρεψε στο σπίτι της ένιωσε έντονη αδιαθεσία, πονούσε το κεφάλι της και ζαλιζόταν. Τότε, οι γονείς της ανησυχήσαν και τη μετέφεραν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.
«Έκρυψαν τις μελανιές»
Ο πατέρας της ανήλικης είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το συμβάν: «Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, της έβαλαν αλοιφές για να μην φαίνονται οι μελανιές. Ήταν ατύχημα είπαν από το σχολείο και απέκρυψαν την αλήθεια».
«Την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν. Δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος στο προαύλιο εκείνη την ώρα. Μάλλον έπιναν καφέ μέσα στην αίθουσα», είπε επίσης ο πατέρας του θύματος.
«Την αποκάλεσαν ψωνάρα, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν. Έχουμε κάνει μηνύσεις», πρόσθεσε στην συνέχεια.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.