Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο συλληφθέντων για τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia, με τους δύο εκ των τριών να κρίνονται προφυλακισθέντες.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ένας 39χρονος και ένας 21χρονος, που είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ ελεύθερος αφέθηκε ο έτερος 21χρονος, που διώκεται για δύο πλημμελήματα. 

Στον τελευταίο ορίστηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα. 

Σημειώνεται πως κατά τις απολογίες τους, ο ένας εκ των προφυλακισθέντων, ο 39χρονος, επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, μη θέλοντας να πει το ο,τιδήποτε για τα όσα φέρεται να διέπραξε.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για κακουργήματα αρνήθηκε την εμπλοκή του στην οργάνωση.

Όσον αφορά στο άτομο που αφέθηκε ελεύθερο, κατά τις πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους συλληφθέντες και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.

Όταν ρωτήθηκε για τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του, υποστήριξε ότι δεν ανήκουν στον ίδιο, αλλά στον πατριό του, ο οποίος έχει φύγει εδώ και καιρό από το οίκημα. Στο σπίτι του, να σημειωθεί, είχαν βρεθεί ένα όπλο και ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση δολοφονίας του Σκαφτούρου.

Greek Mafia: Στα χέρια της ΕΛΑΣDNA εκτελεστή

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της αταυτοποίητο DNA εκτελεστή, ο οποίος εξετάζεται εάν σχετίζεται με τη ρωσόφωνη μαφία που ευθύνεται για τις εκτελέσεις στους «κόλπους» της Greek Mafia.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εικάζεται πως πρόκειται για το DNA ακόμη ενός εκτελεστή ο οποίος επιχειρούσε σε συνεργασία με τους δύο συλληφθέντες, ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης από τις αστυνομικές Αρχές.

Μετά τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου βρίσκεται το αποτύπωμα του 39χρονου συλληφθέντα πάνω σε μηχανή. Ωστόσο, πάνω στο ίδιο όχημα εντοπίζεται κι ένα γεννητικό αποτύπωμα, DNA, που δεν ταυτοποιείται καθώς και στους κάλυκες οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για την εκτέλεση του «Θείου Τζο».

Παράλληλα, το αταυτοποίητο DNA βρίσκεται και σ' ένα από τα αυτοκίνητα το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για τη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη. Εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για υλικό ενός ανώτατου «στελέχους» της ρωσόφωνης μαφίας των τσιγάρων και ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA