Μενού
Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Greek Mafia
Μεταγωγή στα δικαστήρια συλληφθέντων για την εγκληματική οργάνωση της Greek Mafia | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ακόμη ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για τις εκτελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου και Βασίλη Ρουμπέτη, στελεχών της Greek Mafia.

Πρόκειται για έναν 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές, ενώ εξετάζεται ο ρόλος του στις ενέργειες εντός της Greek Mafia.

Παρά το ένταλμα, που εκδόθηκε, η ΕΛΑΣ εκτιμά πως έχει διαφύγει στο εξωτερικό, γεγονός που θα δυσχεράνει το σενάριο της πιθανής σύλληψής του.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο κακοποιός φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοιωτία. Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι που φέρονται να συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia, ενώ ο τρίτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Greek Mafia: Φωτογραφίες μελών της οργάνωσης στα social media

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνται για επιθέσεις της Greek Mafia, έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, το OPEN παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντο που αναρτούσαν καταζητούμενοι στα social media και με τις οποίες φέρεται να έστελναν «μηνύματα» για την ισχύ τους και το πόσο αδίστακτοι είναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ένας από τους καταζητούμενους με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ένας 29χρονος από τη Γεωργία είχε τατουάζ στο λαιμό με το οποίο είχε φωτογραφηθεί και έγραφε «criminal» (εγκληματίας) και ο οποίος φέρεται να είχε εμπλοκή στις εμπρηστικές επιθέσεις τόσο σε εργοστάσιο όσο και σε σημείο που στάθμευε βυτιοφόρα αυτοκίνητα συγγενικό πρόσωπο του Σκαφτούρου ενώ είχε πλούσιο παρελθόν το άτομο αυτό στην Κύπρο για ναρκωτικά, διαρρήξεις, εκβιασμούς, κλοπές και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ένα άλλο πρόσωπο και μέλος της συμμορίας που είχε κατηγορηθεί και για εμπόριο όπλων, έχει συλληφθεί και φυλακιστεί στο Μαυροβούνιο , έχει αναρτήσει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που εμφανίζεται σε τοποθεσία υπαίθριου χώρου κρατώντας στο χέρι του όπλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA