Μενού
Κηδεία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη
Κηδεία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη | ThessToday
  • Α-
  • Α+

Κλιμα οδύνης επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Νέα Κρήνη, όπου τελείται η κηδεία της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο συνεργό του.

Η 41χρονη έγκυος στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο θύμα γυναικοκτονίας για το 2024, με τους συγγενείς της να συγκεντρώνονται από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου μόλις έφτασε το όχημα με τη σορό της, άρχισαν να φωνάζουν για τον άνθρωπό τους.

Τραγική φιγούρα, σύμφωνα με το ThessToday, η 13χρονη κόρη της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη με τους συμμαθητές της να καταφθάνουν στην εκκλησία, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν. Η Εξόδιος Ακολουθία ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί.

Κηδεία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη
Κηδεία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη | ThessToday
Κηδεία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη
Κηδεία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη | ThessToday

 

Κηδεία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη
Κηδεία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη | ThessToday

Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητος ο 39χρονος

Παραμένει αμετακίνητος στη θέση του ο 39χρονος και αρνείται την εμπλοκή του στην δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη ενώ το Σάββατο (13/01) αναμένεται η απολογία τόσο του ίδιου όσο και του 34χρονου συγκατηγορούμενού του.

Ο συνεργός του, όπως αναφέρει το MEGA, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η δική του συμμετοχή στην υπόθεση περιορίζεται στην σκηνοθετημένη ληστεία που επιχείρησαν και στην μεταφορά της σορού με το μπαούλο.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα την Γεωργία. Ο 39χρονος μετά μου έκανε νεύμα να κατέβω και να περιμένω κάτω. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή.

Τότε εγώ του είπα ότι θα φύγω, αλλά εκείνος με απείλησε, ότι αν δεν τον ακολουθήσω, θα πάθω ό,τι και η γυναίκα», υποστήριξε ο 34χρονος.

Βαριά αδικήματα για τον 39χρονο

Όπως αναφέρει το MEGA, το 2009 ο 39χρονος με την τότε σύντροφό του, είχαν χάσει το νεογέννητο παιδί τους και όταν ζήτησαν εκταφή, για να διερευνηθούν περαιτέρω τα αίτια θανάτου, δεν υπήρχε σορός.

Τότε ξανά μπροστά από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ζητούσε απαντήσεις και μιλούσε για κυκλώματα εμπορίας βρεφών.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρότι σε βάρος του 39χρονου υπήρχαν δεκάδες δικογραφίες για βαριά αδικήματα, εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Τόσο η αδελφή του όσο και η πρώην σύζυγός του πήγαιναν από τμήμα σε τμήμα και έκαναν καταγγελίες εναντίον του.

Συγκεκριμένα, έξι καταγγελίες (2020 - 2023) έγιναν από την αδερφή του για βιασμόσωματικές βλάβεςεξύβρισηαπειλές με όπλο και παραβίαση δικαστικής απόφασης. Τότε, έγινε μία σύλληψη και καταδίκη.

Ακολούθησε καταγγελία από την πρώην σύζυγο για ξυλοδαρμό(Ιούλιος 2022), όπως ήδη αναφέρθηκε, και σύλληψη για υπεξαίρεση αλλά και για παράνομη κατοχή μοτοσικλέτας.

Συνολικά ο 39χρονος έχει τέσσερις καταδίκες σε βάρος του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA