Μενού
Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο
Μεταφορά του γυναικοκτόνου στο Ηράκλειο για απολογία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον Ανακριτή στο Ηράκλειο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (20/2) ο 39χρονος που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 29χρονης και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το Mega, ο 39χρονος γυναικοκτόνος στο Ηράκλειο ενέμεινε στην εκδοχή του «τραγικού δυστυχήματος», υποστηρίζοντας ό,τι είχε πει στην προανακριτική διαδικασία, ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει και ότι «έκανε πλάκα» με το όπλο.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως μόλις συνειδητοποίησε ότι την είχε πυροβολήσει, «τα έχασε και οι πρώτες διαδοχικές του κινήσεις ήταν να κλείσει το ΕΚΑΒ, για να σπεύσει στο σημείο και να παραλάβει τη 29χρονη».

Παράλληλα, έκλαιγε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη 29χρονη, όπως είχαν καταγγείλλει γείτονες, και συμπλήρωσε πως σκόπευαν να παντρευτούν.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τα δύο τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ

Ο γυναικοκτόνος στο Ηράκλειο κάλεσε δύο φορές το ΕΚΑΒ μετά τη δολοφονία της συντρόφου του. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τηλεφώνημα, ο δράστης φέρεται να είπε στον υπάλληλο του ΕΚΑΒ: «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη».

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο δράστης τότε, φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε». Ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε και ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι «είναι νεκρή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA