Μενού
agioi anargyroi
Στιγμιότυπο από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ερωτηματικά για τους χειρισμούς των αστυνομικών έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, σε απόσταση λίγων μέτρων από το αστυνομικό τμήμα. 

Η νεαρή είχε μεταβεί στο ΑΤ, συνοδεία φίλου της, για να καταγγείλει τον 39χρονο. Ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, ωστόσο η αξιωματικός υπηρεσίας την προέτρεψε να καλέσει την Άμεση Δράση. 

Έξω από το αστυνομικό τμήμα έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024, συγκέντρωση διαμαρτυρίας από συλλόγους γυναικών από τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό, το Ίλιον και την Πετρούπολη. 

Υπενθυμίζεται πως, εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά τη διαβίβαση στην Ευελπίδων της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για τη γυναικοκτονία της 28χρονης. 

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο ΑΤ ενώ το διερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της παράβασης καθήκοντος. Ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει και το πόρισμα της ΕΔΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA