Νέες έκτακτες εργασίες επισκευής των αρμών της υψηλής γέφυρας Ευρίπου στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η υψηλή γέφυρα πρόκειται να κλείσει για επισκευές για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός του Οκτωβρίου, με τους τοπικούς φορείς να ζητούν οι εργασίες συντήρησης να μετατεθούν για τον Φεβρουάριο του 2026.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, την Πέμπτη 25/9/2025 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες επισκευής τμημάτων των αρμών συστολοδιαστολής του ρεύματος κυκλοφορίας από Αθήνα προς Χαλκίδα.
Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 4 ώρες (δηλαδή μέχρι τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή).
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσει προσωρινή ρύθμιση με διακοπή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα (κίνηση εναλλάξ ανά λωρίδα).
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.