Ολοκληρώθηκαν το βράδυ Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, μετά από 12 ώρες, οι απολογίες των τεσσάρων οπαδών του Ολυμπιακού που συνεπλάκησαν με οπαδούς της ΑΕΚ με αποτέλεσμα δολοφονηθεί με πολλαπλές μαχαιριές ο 20χρονος Μάριος Ρουμπής στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με το eviaonline.gr, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό.
Οι τέσσερις με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Υπενθυμίζεται ότι προσωρινά κρατούμενοι είχαν κριθεί και οι τρεις φίλοι του 20χρονου Μάριου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.