Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αυτοκίνητο Ελληνικής Αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σήμερα το πρωί (21/01) και πιο συγκεκριμένα στις 10:00 θα οδηγηθεί στον Ανακριτή η 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα, η οποία δολοφόνησε χθες έναν 43χρονο άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φέρεται να έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του αιματηρού περιστατικού στη Χαλκίδα, με τη 39χρονη να περιγράφει για πρώτη φορά το τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Όπως αναφέρεται, το συμβάν στη Χαλκίδα σημειώθηκε στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που ο 43χρονος προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, για να πάει στη δουλειά. Τότε, του επιτέθηκε για πρώτη φορά η 39χρονη και, αφού σύρθηκε για λίγα μέτρα αιμόφυρτος, τού ξαναεπιτέθηκε με δεύτερο μαχαίρι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Χαλκίδα: Γνωρίζονταν οι οικογένειες 39χρονης - 43χρονου

Η 39χρονη δεν έχει δώσει κατάθεση, δεν έχει ομολογήσει και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει και γι' αυτόν τον λόγο αναμένεται στον εισαγγελέα και στον ανακριτή να πει τις πρώτες τις κουβέντες για το περιστατικό στη Χαλκίδα.

Οι δύο οικογένειες τόσο της δράστιδας όσο και του θύματος γνωρίζονταν και, σύμφωνα με μάρτυρες, πρόκειται για δύο πολύ καλούς φίλους. Όπως αναφέρεται, υπήρχαν παρενοχλήσεις από πλευράς της 39χρονης προς τον 43χρονο, ωστόσο η οικογένειά του δεν θεώρησαν πως πρόκειται για απειλές και γι' αυτό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν έλαβαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Στις πρώτες της κουβέντες για το συμβάν, είπε στον δικηγόρο της πως το μόνο που θέλει είναι να προστατευτούν τα δύο της παιδιά.

Χαλκίδα: Τι είπε η γυναίκα του

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη - θύματος».

Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει .

Χαλκίδα: Τι συνέβη

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 07:55 από γειτόνισσα για το περιστατικό.

Δύο λεπτά μετά τις 8 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, με αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA