Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η άγρια δολοφονία ενός 43χρονου ξυλουργού το πρωί του Σαββάτου (20/01).

Τον άνδρα μαχαίρωσε έξω από το σπίτι του μια 39χρονη γυναίκα, ενώ η σύζυγός του έβλεπε το τραγικό συμβάν από το μπαλκόνι.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τον 43χρονο να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο 43χρονος από τη Χαλκίδα επιχείρησε να διαφύγει η 39χρονη όμως συνέχιζε να τον μαχαιρώνει. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

«Ακούστηκαν κραυγές εδώ στη γειτονιά από μια γυναίκα αυτό που ακούσαμε ήταν ότι μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν άνδρα αρχικά από την πίσω πλευρά», είπε μάρτυρας της δολοφονίας στην ΕΡΤ.

Χαλκίδα: Τι είπε η γυναίκα του

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε η σύζυγος του θύματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη - θύματος».

Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει .

Χαλκίδα: Τι συνέβη

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 07:55 από γειτόνισσα για το περιστατικό.

Δύο λεπτά μετά τις 8 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, με αίμα στα ρούχα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα της δολοφονίας στη Χαλκίδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA