Μενού
παραλια-ομπρελες-καρεκλες
Απελευθερώθηκε η παραλία της Γερακινής από πακτωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Άλλη μια επιχείρηση έστησε ο Δήμος Πολυγύρου, στη Χαλκιδική προκειμένου να απελευθερωθεί ο κοινόχρηστος χώρος από «καβατζωμένες» ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Διαβάστε επίσης: Και τι δεν είχε η παραλία: Σκηνές με ηλιακά πάνελ, ψυγεία και φιάλες «ξήλωσε» ο Δήμος Σιθωνίας

Το πρόβλημα με τις μόνιμες ομπρέλες και ξαπλώστρες είναι σχεδόν μόνιμο στην περιοχή με τον Δήμο να έχει προσπαθήσει πολλές φορές να το λύσει, περνώντας στο ξήλωμά τους, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αφού ξανά τοποθετούνται.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην παραλία της περιοχής Καλύβες, ενώ όπως έγινε γνωστό μία από τις ομπρέλες είχε πακτωθεί με σίδερο, ενώ άλλη μια με τσιμέντο, δυσχεραίνοντας το έργο του δήμου να τις μετακινήσουν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός ομπρελών και παράνομων κατασκευών (ξαπλώστρες, τραπέζια, καρέκλες) που είχαν τοποθετηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...