Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στις παλιές δικαστικές φυλακές στα Χανιά της Κρήτης, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (13/5).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο για άνδρα περίπου 45 ετών, που πιθανολογείται ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, πριν μερικές ημέρες. Η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άνδρα, ενώ σημειώνεται ότι το κτήριο των δικαστικών φυλακών είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια και είθισται να αποτελεί τόπο προσωρινής διαμονής, άστεγων ανθρώπων.
Κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν εξεταστεί διάφορα σενάρια αξιοποίησης του κτηριακού συγκροτήματος, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί ή να δρομολογηθεί κάποιο εξ αυτών.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Καιρός: «Καμπανάκι» για μποφόρ και ανησυχία για το μέτωπο στο Ωραιόκαστρο – Πού θα βρέξει σήμερα
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Ωραιόκαστρο: Υποχωρούν οι φλόγες αλλά «απειλεί» το τοξικό νέφος – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.