Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 37χρονος καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της 14χρονης μαθήτριας του στα Χανιά.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 37χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμα: Χανιά: 37χρονος καθηγητής μουσικής στα χέρια των Αρχών για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας αναμένεται ακόμη κι εντός της ημέρας να ζητήσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου, ώστε να παρακινηθούν να καταθέσουν επιπλέον και άλλα πιθανά θύματα.
Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη κατήγγειλε την ασέλγεια προσερχόμενη μετά των γονέων της στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, παρουσία και παιδοψυχολόγου. Ο 37χρονος παρέδιδε ιδιωτικά μαθήματα σε σπίτια μαθητών, ενώ η 14χρονη φαίνεται πως είχε επισκεφθεί και το δικό του σπίτι κάποιες φορές.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.