Σφοδρή είναι η κακοκαιρία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, με τους κατοίκους και τους οδηγούς στη Δυτική Αττική να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
«Έχω ξεκινήσει από τις 05:30 ώρα το πρωί από την Καλλιθέα και είμαι ακόμα εδώ», είπε οδηγός στα διόδια της Ελευσίνας στο Mega, λίγα λεπτά μετά τις 08:00.
«Είμαστε ακινητοποιημένοι. Χάος. 300 μέτρα πίσω ήμουν πριν μια ώρα. Είμαι μια ώρα από την συμβολή που πέφτει η Αττική Οδός και τώρα ακόμα δεν έχω φτάσει στα διόδια. Τώρα άνοιξαν δύο διόδια και προσπαθούν να περάσουν χιλιάδες αυτοκίνητα. Πληρώνουμε και 2,40 ευρώ», συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται ότι, λόγω πλημμύρας από την κακοκαιρία, τα διόδια της Ελευσίνας έκλεισαν τις πρώτες πρωινές ώρες.
Διόδια Ελευσίνας: Δόθηκαν τρεις λωρίδες από τις δεκαπέντε
Ο υπεύθυνος της Ολυμπίας Οδού, δήλωσε ότι δόθηκαν τρεις από τις δεκαπέντε λωρίδες κυκλοφορίας., οι οποίες έχουν κλείσει από τις 05:00.
Διαβάστε επίσης: Η κακοκαιρία Byron χτυπά τη Δυτική Αττική: 112 σε Μέγαρα και Μάνδρα - Κλειστά τα διόδια της Ελευσίνας
Ο Γιάννης Χανδάνος συγκεκριμένα σημείωσε: «Γύρω στις 05:00 το πρωί σημειώθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, και το φαινόμενο με τα φερτά υλικά που κατεβήκανε στο ύψος του 32ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού, πριν τον κόμβο της Νέας Περάμου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις μας. Γύρω στις 08:20 στο σημείο με το πλημμυρικό φαινόμενο δόθηκε μια λωρίδα κυκλοφορίας, η αριστερή. Στα διόδια της Ελευσίνας δόθηκαν 3 με 4 λωρίδες για να εξυπηρετηθεί η κυκλοφορία. Δεν πληρώνουν οι οδηγοί», δήλωσε ο κύριος Χανδάνος.
Τέλος, σημειώθηκε ότι η ουρά είναι περίπου 6 με 7 χιλιόμετρα.
- Φινλανδία: 80χρονος ζούσε για 20 χρόνια σε υπόγειο χωρίς παράθυρα και τουαλέτα
- Εξαφάνιση της Λόρα: «Ποια είναι η Άννα» - Το νέο πρόσωπο που ανατρέπει την έρευνα
- Μπορεί το Συμβούλιο Ειρήνης να εκθρονίσει τον ΟΗΕ; Οι βλέψεις του «ειρηνοποιού» Ντόναλντ Τραμπ
- Άννα Λιβαθυνού: Έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη και έσβησε τη φωτογραφία τους - Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.