Μενού
Η Προεδρική Φρουρά
Η Προεδρική Φρουρά στην επίσκεψη Ερντογάν | EUROKINISSI / Γραφείο Προεδρίας της Δημοκρατίας
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκαν μετά τις 14:00 οι συναντήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο περιθώριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας.

Τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, πέρα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και η Προεδρική Φρουρά όπως ορίζει το σχετικό έθιμο.

Η Προεδρική Φρουρά
Η Προεδρική Φρουρά στην επίσκεψη Ερντογάν | EUROKINISSI / Προεδρία της Δημοκρατίας

 

Η Προεδρική Φρουρά
Η Προεδρική Φρουρά στην επίσκεψη Ερντογάν | EUROKINISSI / Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο Τούρκος πρόεδρος αποχώρησε στη συνέχεια από το Προεδρικό Μέγαρο, και κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου προέβη σε κοινές δηλώσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το ζήτημα της Θράκης και της υφαλοκρηπίδας.

Κρατώντας με το χέρι την καρδιά του, και αφού έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, βγήκε από το Μέγαρο με την Προεδρική Φρουρά να δίνει πάλι το παρών.

Εκεί, ο επικεφαλής ακούγεται να λέει: «Φρουρά, προσοχή! Επ' ώμου, αρμ, παρουσιάστε αρμ», με το άγημα να αποδίδει τις απαραίτητες τιμές στον Τούρκο πρόεδρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA