Δύο τηλέφωνα χρειάστηκε να κάνει ο Πάρις Καρβουνόπουλος στην ΕΥΔΑΠ για να αναφέρει μια σημαντική βλάβη που υπήρχε στη λεωφόρο Μαρκοπούλου. Το νερό που ανέβλυζε από το οδόστρωμα και εκείνος κάλεσε ως ευσυνείδητος πολίτης να αναφέρει ότι υπάρχει κάποιος σπασμένος αγωγός.
Το τηλεφώνημα κράτησε περίπου 8 λεπτά όπως ανέφερε στον Σπύρο Χαριτάτο και στην Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Παρά την ενημέρωση που είχε ότι θα επιληφθούν της βλάβης, πέντε ημέρες μετά η κατάσταση ήταν ίδια και εκείνος προχώρησε σε δεύτερο τηλεφώνημα στην ΕΥΔΑΠ, μέχρι εντέλει να διορθωθεί.
Διαβάστε ακόμα: Λειψυδρία: Γιατί ενώ βρέχει στην Ελλάδα δεν έχουμε αρκετό νερό
Ωστόσο, προς δυσάρεστη έκπληξή του όταν έλαβε τον λογαριασμό του τηλεφώνου του διαπίστωσε ότι για αυτά τα δύο τηλεφωνήματα έχει χρεωθεί 15 ευρώ.
«Πρέπει να βελτιωθεί γιατί είναι αποτρεπτικό για τους πολίτες. Είναι αντικίνητρο να παίρνεις τηλέφωνο και να σε χρεώνει 15 ευρώ για δύο τηλεφωνήματα», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Καθαρές Κουβέντες».
- Απόκριες στα Μεστά Χίου: Πόσο αστείο θεωρείται να κάνουμε χιούμορ με τον πνιγμό 15 μεταναστών;
- Συγκλονιστικό βίντεο: Ποδοσφαιριστής κάνει ΚΑΡΠΑ σε γλάρο που χτυπήθηκε από μπάλα
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσίασε με ροζ διαφανές φόρεμα στο after party των BAFTA - Τη συνόδεψε ο Παπακαλιάτης
- Στο νοσοκομείο από ταραμοσαλάτα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.