Μενού
dikigoros Litras
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην Ευελπίδων | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, επιβεβαιώνει πλήρως την αρχική διάγνωση του γιατρού που εξέτασε το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στην ιατροδικαστική καταγράφονται τραύματα σχεδόν ταυτόσημα με την αρχική διάγνωση του γιατρού του ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του δικηγόρου έχει αναφέρει στην κατάθεσή της για τα τραύματά της:

«Ο γιατρός ενημέρωσε ότι έχω υποστεί διάσειση, κάταγμα ρηνός, αιμάτωμα στο κρανίο, μώλωπες στα μάτια, στα ζυγωματικά, στα χείλη, θλαστικά τραύματα στα χέρια και στο κρανίο, θλαστικά στα δάχτυλα.»

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είναι μία από τις 21 γυναίκες που έχουν εκφράσει τον φόβο τους για μία ενδεχόμενη νέα επίθεση ή επιθετική συμπεριφορά από τον κακοποιητή τους.

Για αυτές τις γυναίκες, υπάρχει ένα πλήρωμα περιπολικού έξω από το σπίτι τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαδικασίες ώστε να αισθανθεί το θύμα πιο ασφαλές.

Παρέμβαση Λύτρα

Στο μεταξύ, με νέα του παρέμβαση ο Απόστολος Λύτρας τονίζει ότι δεν ήταν εκείνος που επινόησε το αφήγημα για τη σκάλα, αλλά η σύζυγός του, προκειμένου, όπως ο ίδιος είπε, να προστατέψει τα παιδιά τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος, αφού τόνισε ότι αντιλαμβάνεται την οργή του κόσμου, υπογράμμισε ότι άρχισε να παρακολουθεί συμβουλευτικό - θεραπευτικό πρόγραμμα.

 

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι ουδέποτε άσκησετην οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό του και παρακάλεσε να μην αναπαράγονται fake news.

Απόστολος Λύτρας: Η ανακοίνωσή του

«Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή όλου του κόσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα...

Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο...

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό - θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.

 

Θα ήθελα, μόνον, να τονίσω τα εξής:

  1. Ουδέποτε άσκησα την οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό μου. Αυτό, δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς "ειδήσεις" για δήθεν "άλλες" πράξεις που δήθεν "τέλεσα".
  2. Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο, σε βάρος μου, δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους.

Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μην γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κλπ.

Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου από την σκάλα.

Την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα . Σε κάθε περίπτωση , σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA