Το «Island-hopping» στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έγινε λίγο πιο εύκολο, αναφέρει το Bloomberg σε αφιέρωμά του στην Hoper, την πρώτη αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις.
Η εταιρεία, που είναι το νέο επιχειρηματικό τέκνο του Δημήτρη Μέμου o οποίος έχει ήδη στο βιογραφικό του το success story της ναυτιλίας, Marine Traffic, του Κώστα Γεράρδου, Διευθύνοντα συμβούλου του Πλαισίου, του Γιώργου Παπαϊωαννίδη της Saronic Ferries αλλά και της Μathilda Νathan (Borrn) έχει κάνει από τον περασμένο μήνα το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr.
Δείτε επίσης:
Το... ελατήριο του Σαμαρά, η μακρά περίοδος πάγου και η λίστα που ευνοεί τον Ανδρουλάκη
Η ερωτική σκηνή στο House of the Dragon που προκάλεσε αναταραχή - «Ό,τι πιο περίεργο»
Θερινό σινεμά στο... μπαλκόνι - Η ελληνική πατέντα που έφερε το καλοκαίρι στην πόλη
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.