Μενού
Πορεία της ΟΛΜΕ
Πορεία της ΟΛΜΕ | ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) ανακοίνωσε πως κατέρχεται σε 24ωρη απεργία την ερχόμενη Παρασκευή (8/3), με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση, αποφασίστηκε να προχωρήσουν στην απεργία στις 8 Μαρτίου όταν και «ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων».

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει ξανά την ομόφωνη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο αυτό και προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ συμπληρωματικά στη στάση εργασίας (11πμ ως λήξη ωραρίου) που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινωθεί για εκείνη την ημέρα.

«Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στις συγκεντρώσεις που έχουν διοργανωθεί (Για την Αθήνα: στις 12.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας και στις 13.00 στα Προπύλαια ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου)».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA