Μενού
Αστυνομικός των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ηχητικό ντοκουμέντο από την άρνηση των διμοιριών των ΜΑΤ να μεταβούν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με φόντο τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού και την έρευνα για τους χούλιγκαν που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Open ακούγεται μέλος μίας διμοιρίας να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν μεταβαίνουν στο σημείο που υποδείχθηκε, ενώ λίγο μετά και άλλες διμοιρίες συντάσσονται με αυτή.

Το ηχητικό έχει ως εξής: «Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία.

«Καλώς 525 θα διαβιβαστεί», λέει ο διαβιβαστής του Κέντρου Επιχειρήσεων.

«Από 526 ομοίως». «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε άλλες διμοιρίες.

Τι συνέβη με τις διμοιρίες των ΜΑΤ

Σύμφωνα με το MEGA, οι διμοιρίες σταμάτησαν στην συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισιάς και αρνήθηκαν να πάνε στο γήπεδο, με τους επικεφαλής να λένε στους ανωτέρους τους πως θα βρεθούν στη Λεωφόρο εάν και εφόσον ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια. Μετά την άρνησή τους, έλαβαν εντολή να μεταβούν στην έδρα τους στο Γουδί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως λίγο μετά υπήρξαν διαβουλεύσεις μεταξύ των διμοιριών με ανωτέρους τους και εν τέλει αποφάσισαν να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA