Μενού
ileia.jpg
Έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην Ηλεία. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε χθες (29/02) η σορός άνδρα σε κοίτη του ποταμού Αλφειού στην Ηλεία, δεν δίνει τη δυνατότητα της αναγνώρισης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, καθώς τα πάντα είναι αλλοιωμένα.

Κατά τις ίδιες πηγές, βρέθηκαν μόνο ένα ρούχο και ένα παπούτσι πάνω στο πτώμα, που δεν μπορούν να βοηθήσουν τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Ως εκ τούτου, ο τηλεοπτικός σταθμός τονίζει ότι θα χρειαστεί απαραιτήτως ταυτοποίηση μέσω DNA, ώστε να αποδειχθεί αν τελικά η σορός ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο από το Πλουτοχώρι.

Η ταυτοποίηση μέσω της εξέτασης γενετικού υλικού, θα γίνει για να εξακριβωθεί αν πρόκειται τελικά για τον άνδρα που παρασύρθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2023 από ορμητικό χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας, μαζί με την σύντροφό του, ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ηλεία: Νεκρή η σύντροφός του

Η 41χρονη σύντροφός του βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους, ωστόσο ο ίδιος ακόμα παραμένει αγνοούμενος.

Το πρωί της Πέμπτης σήμανε συναγερμός σε αστυνομία και πυροσβεστική στην Ηλεία, μετά τον εντοπισμό πτώματος στο φράγμα του Φλόκα, στον Αλφειό ποταμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε από έναν βοσκό που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων μετά το φράγμα και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Ηλεία: Συναγερμός στον Αλφειό

Στο σημείο έφθασαν 23 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ομάδα του συστήματος μη επανδρωμένων αεροσκαφών και δύτες της 6ης ΕΜΑΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA